Business Run

Dit jaar kun je ook met je bedrijf aan de start staan van de Stiptwerk Staphorst Run. Een leuke sportieve uitdaging om als collega’s met elkaar de sportieve eer van het bedrijf hoog te houden.

Meedoen aan de businessrun van de Stiptwerk Staphorst Run geeft je als ondernemer de gelegenheid jouw bedrijf op een andere manier op de kaart te zetten. Daarnaast is het meteen een sportieve teambuilding voor zowel lopers als supporters. Relatiemarketing, publiciteit en de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere bedrijven maken de Stiptwerk Staphorst Run tot een evenement met vele mogelijkheden.

SPELREGELS
Ieder team telt minimaal drie en maximaal vijf lopers. Dit mogen zowel mannen, als vrouwen zijn of een gemengd team. De drie beste tijden tellen mee in de klassering van het businessklassement. Daarnaast komen de individuele tijden ook in het algemene klassement.

VOORDELEN
Een mooie kans om een gezonde leefstijl onder jouw medewerkers te promoten. De businessteams starten gelijktijdig met de overige deelnemers.

20 consumptiebonnen per team; vrij te besteden aan hapjes en/of drankjes in de VIP ruimte na afloop.
Logo/naamsvermelding op de pagina van deelnemende bussinessteams op www.staphorstrun.nl
1 teamfoto door een professionele fotograaf.

KOSTEN
Voor slechts € 150,- (excl. BTW) neem je al deel met een team en profiteer je als ondernemer en als team(s) van de aantrekkelijke voorwaarden.

Inschrijven Business Run

Hoofdsponsor

Stiptwerk Uitzendbureau

Sponsoren