Terug naar overzicht

Extra mogelijkheid afhalen startnummer en na-inschrijving

Deelnemers die zich via de voorinschrijving aangemeld hebben voor de tweede editie van de STIPTWERK Staphorst Run krijgen een extra mogelijkheid voor het afhalen van hun startnummer. Normaalgesproken worden de startnummers pas uitgereikt op de wedstrijddag zelf maar gezien het grotere aantal voorinschrijvingen heeft de organisatie besloten dat de reeds ingeschreven deelnemers al op dinsdagavond 04 augustus 2015 hun startnummer af kunnen halen.

Waar: Hillies Snackbar
Adres: Markt 8, 7951AC Staphorst
Tijd: Van 19.00 tot 21.00 uur

Nog niet ingeschreven nadat voorinschrijving is gesloten en toch nog mee doen?
Deelnemers die zich nog niet ingeschreven hebben middels de voorinschrijving maar te kennen hebben gegeven bij voorkeur gebruik te maken van de beperkte inschrijfmogelijkheid op de wedstrijddag zelf kunnen zich ook inschrijven gedurende bovengenoemd tijdstip. (Houd er wel rekening mee dat de organisatie hiervoor het inschrijfgeld hanteert zoals aangegeven voor de na-inschrijvingen)

De organisatie hoopt met deze extra mogelijkheid lange wachtrijen, stress en de drukte in de laatste paar uur voor de start van de prestatieloop tot een minimum te beperken. Bent u in de gelegenheid langs te komen op dinsdagavond, wilt u zich optimaal voorbereiden op de tweede editie van de STIPTWERK Staphorst Run, maak gebruik van deze mogelijkheid. U doet er niet alleen u zelf, de overige deelnemers maar ook de vele vrijwilligers een groot plezier mee!!

Hoofdsponsor

Stiptwerk Uitzendbureau

Sponsoren