Terug naar overzicht

Hillie’s snackbar trakteert alle deelnemers Kidsrun op gratis ijsje

Net als tijdens de eerste editie trakteert Hillie’s snackbar ook dit jaar de deelnemers en deelneemster aan de Kidsrun na afloop weer op een gratis ijsje.

Je hoeft niet altijd de snelste te zijn om in de prijzen te vallen. Tijdens de tweede editie van de STIPTWERK Staphorst Run is er voor alle deelnemers en deelneemster aan de Kidsrun na afloop een prijs, een prijs die zeker in de smaak zal vallen.

Alle deelnemers en deelneemster aan zowel de 800 meter als ook aan de 1200 meter kunnen woensdagavond 05 augustus na afloop van hun prestatieloop namelijk bij Hillie’s snackbar aan de Markt op vertoon van hun startnummer gratis een ijsje afhalen.

Is dat leuk of is dat leuk?

P.s. Vriendelijk doch zeer dringend verzoek van de organisatie.

Ben jij ook van plan je in te schrijven en wil jij ook graag deelnemen aan de STIPTWERK Staphorst Run, ja en dat geld ook voor deelname aan de Kidsrun, maak dan gebruik van de mogelijkheid om je in te schrijven via de voorinschrijving via de website www.staphorstrun.nl of www.inschrijven.nl. Inschrijvingen op de wedstrijddag zelf zijn namelijk zeer beperkt, dus wil je er zeker van zijn dat je ook daadwerkelijk mee kunt doen en een teleurstelling vlak voor de start voorkomen, schrijf je dan tijdig in via de voorinschrijving!!!!

Een kleine moeite en je doet er de organisatie niet alleen een groot plezier mee, je bespaart de vele vrijwilligers ook heel veel drukte en stress vlak voor de start.

11391768_985890861421612_2064669348314238467_n

Hoofdsponsor

Stiptwerk Uitzendbureau

Sponsoren