Terug naar overzicht

MSM Sport & Voedingscoaching verzorgt warming-up STIPTWERK Staphorst Run

Voorafgaand aan de eerste editie van de STIPTWERK Staphorst Run zal er een gezamenlijke warming-up verzorgt worden door Michele Mussche van MSM Sport -&Voedingscoaching.

 
Om klokslag 19.30 uur kunnen alle deelnemers en deelneemster meedoen met een gezamenlijke warming-up op de Markt nabij de Start en Finish van de STIPTWERK Staphorst onder leiding van Michelle Mussche.

 
Heeft u zich al opgegeven of bent u nog van plan in te schrijven doe geheel gratis en vrijblijvend mee om 19.30 uur en begin goed voorbereid aan de prestatieloop over 4 Engelse mijlen.

 

 
MSM Sport & Voedingscoaching
Ik ben personal trainer, sportinstructeur en gewichtsconsulent Michelle Mussche (23) uit Staphorst. Al mijn hele leven ben ik bezig met fitness en dans. Ik had bijbaantjes in verschillende sportscholen in de omgeving. Hierdoor heb ik, ondanks mijn jonge leeftijd, veel ervaring opgedaan in het lesgeven/coachen van mensen. Vanaf mijn twaalfde gaf ik spinning- en dansles aan kinderen. Op mijn veertiende haalde ik mijn fitnessdiploma (AALO Allround fitness docent). Toen was ik de jongste fitnessinstructeur van Nederland!

 
3 jaar geleden is mijn interesse voor gezonde voeding ontstaan. Doordat ik zelf lichamelijk zeer actief was, maar niet voldoende op mijn voeding lette, merkte ik dat ik minder energie had. Ik ben me toen gaan verdiepen in de reactie van je lichaam op voedingsstoffen en merkte dat ik anders en bewuster moest gaan eten. Ik zag dat veel meer mensen hier last van hadden waardoor ik verschillende opleidingen ben gaan volgen om anderen ook bewuster te maken van het belang van gezonde voeding. Hierdoor is MSM sport en voedingscoaching ontstaan en kan ik met trots zeggen dat ik blij ben met dit alles omvattende bedrijf!

 

Meer info: www.msm-sportenvoedingscoach.nl

michelle-website-150x150

Hoofdsponsor

Stiptwerk Uitzendbureau

Sponsoren