Terug naar overzicht

Slager Event + Brand Support sponsor STIPTWERK Staphorst Run

Slager Event + Brand Support zal ook als sponsor optreden van de eerste editie van de STIPTWERK Staphorst Run. Het in Staphorst gevestigde bedrijf zal tijdens het evenement de organisatie ondersteunen er zorg dragen voor een deel van de faciliteiten.

Slager Event + Brand Support
Voor ieder evenement of elke merk presentatie hebben wij een facilitaire oplossing. Of het nu gaat om het volledig “branden” van een evenement of het leveren van dranghekken, wij voeren het uit. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om turn-key te opereren. Turn-key is bij ons ook echt van het begin tot het eind. Zo adviseren wij bij uw aankopen van alle beschikbare promotiematerialen of leveren rechtstreeks en plaatsen deze en faciliteren bij het gebruik tijdens evenementen. Daarnaast vervoeren en onderhouden wij een groot deel van de promotie-materialen voor onze klanten waardoor de levensduur behoorlijk wordt verlengd. Voor u een hele klus, voor ons dagelijks werk.

Laten we doen waar we goed in zijn. U uw core business, wij uw outdoor promotie. Zo zorgen we er samen voor dat uw merk een sterk merk blijft. Eenvoudig, overzichtelijk en hoogwaardig!

Meer info: www.slagerbrandsupport.nl

Slager Event + Brand Support

Hoofdsponsor

Stiptwerk Uitzendbureau

Sponsoren