Terug naar overzicht

Speaker Henk Borgmeijer ook dit jaar weer van de partij

De bekende speaker Henk Borgmeijer is ook tijdens de tweede editie van de STIPTWERK Staphorst Run aanwezig. Borgmeijer zal het evenement wederom op ludieke en eigen wijze van professioneel commentaar voorzien.

Voor veel atleten is Borgmeijer een bekende stem, de speaker uit Dalfsen is al 32 jaar actief tijdens vele hardloop evenementen in de regio. Ook het in grote getale aanwezig publiek tijdens de eerste editie zal zich de stem van de speaker uit Dalfsen ongetwijfeld nog herinneren, met zijn enthousiasme wist Borgmeijer voor, gedurende en na afloop van de prestatieloop het publiek van het begin tot het einde te boeien met zijn praatjes.

Met name de vijf in ‘Staphorst is hip’ geklede gastdames moesten het gedurende het evenement vaak ontgelden en waren volgens zijn eigen zeggen het ‘hoogtepunt’ van de in zijn ogen perfect georganiseerde eerste editie.

Toen de organisatie de ervaren speaker benaderde voor de tweede editie van de STIPTWERK Staphorst Run was de vraag van Borgmeijer dan ook meteen; zijn de vijf prachtige geklede ‘Staphorst is hip’ dames ook weer aanwezig?

“Ja Henk, ook deze dames zijn dit jaar weer van de partij”

De speaker hoefde vervolgens geen seconde na te denken om volmondig ja te zeggen om ook tijdens de tweede editie van de STIPTWERK Staphorst Run weer van de partij te zijn tijdens het evenement wat volgens zijn eigen zeggen het afgelopen seizoen met stip binnen kwam in zijn eigen TOP 3 van leukste hardloopevenementen in de regio.

Quido-van-Hien-005

Hoofdsponsor

Stiptwerk Uitzendbureau

Sponsoren