Terug naar overzicht

STIPTWERK Uitzendbureau hoofdsponsor Staphorst Run

STIPTWERK Uitzendbureau zal tijdens de eerste editie van de Staphorst Run optreden als hoofdsponsor van het evenement dat op woensdag 06 augustus op de kalender staat.

Op woensdag 6 augustus staat Staphorst in het teken van de eerste editie van de Staphorst Run, een prestatieloop over vier Engelse mijlen met start en finish op de Markt in het centrum van het dorp. Naast de prestatieloop zal er voorafgaand ook een Kidsrun worden georganiseerd over een afstand van 800 meter. Voor deze eerste editie heeft de organisatie overeenstemming bereikt met STIPTWERK Uitzendbureau om als hoofdsponsor op te treden. De eerste editie zal dan ook vanaf heden door het leven gaan als de STIPTWERK Staphorst Run 2014.

STIPTWERK Uitzendbureau

Voor en door mensen, daar draait het om. Gemotiveerde medewerkers die een persoonlijke band hebben met ons bedrijf en die we kennen. Hierdoor kunnen we ervoor zorg dragen dat de juiste mensen op de juiste plaats aan het werk gaan. Van te voren goed ingelicht over de functie die ze gaan vervullen maar ook over de eventuele gebruiken en tradities in het bedrijf van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om een uitzendkracht voor een kortere of langere periode, om een opdracht voor werving en selectie of om detachering op projectbasis, Stiptwerk regelt het voor u. Gedreven vakmensen met het juiste arbeidsmoraal en met respect voor u en uw bedrijf.

Ben je op zoek naar ander passend werk, voor tijdelijk of wellicht voor langere termijn dan kun je bij Stiptwerk rekenen op goede banen bij interessante bedrijven. Vooraf kijken we goed wat je mogelijkheden zijn en proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen. We informeren je vooraf zorgvuldig over je nieuwe werkplek.
Stiptwerk regelt banen en medewerkers en dat alles op het juiste niveau met een duidelijke meerwaarde. Wij respecteren geloof en afkomst van onze medewerkers en opdrachtgevers en houden rekening met deze waarden.

Voor meer info: www.stiptwerk.nl

Stiptwerk-Uitzendbureau

Hoofdsponsor

Stiptwerk Uitzendbureau

Sponsoren