Terug naar overzicht

Viva Reclame sponsor eerste editie STIPTWERK Staphorst Run

De organisatie van de STIPTWERK Staphorst Run is verheugd te kunnen melden dat ook Viva Reclame zich als sponsor heeft verbonden aan de eerste editie van evenement dat op 06 augustus op de kalender staat.
Viva Reclame ondersteunt met haar sponsoring de organisatie met het ontwerp van een geheel nieuwe website, de site www.staphorstrun.nl die onlangs al online is gegaan, draagt zorg voor de ontwerpen van alle promotiematerialen waaronder posters, flyers, advertenties etc voorafgaand en tijdens het evenement.

Viva Reclame, uw full-service reclamebureau in Staphorst

Viva Reclame is een jong en veelzijdig reclamebureau in Staphorst ontstaan uit passie voor het vak. Samen werken aan een goede uitstraling voor al uw communicatiemiddelen, van logo tot website en van sticker tot beursstand. Verder gaan dan alleen het ontwikkelen van een mooi product, maar ervoor zorgen dat marketing- en communicatiedoelstellingen behaald worden.

Viva Reclame biedt u een compleet dienstenpakket dat niet alleen on- en offline aan elkaar verbindt, maar ervoor zorgt dat ze elkaar versterken. Of het gaat om een aansprekende website, zoekmachineoptimalisatie (SEO), e-mail marketing of het opzetten een flyer, folder of uitgebreide brochure. Een eenduidige communicatie naar (potentiële) klanten is belangrijk voor het opbouwen van een langetermijnrelatie met de klant.

Op de website kunt u al veel informatie vinden over de producten en diensten die Viva Reclame u biedt. Toch staan niet alle uitingen genoemd. Wanneer u advies op maat wilt, kunt u gerust contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Meer info: www.vivareclame.nl

Viva Reclame Staphorst

Hoofdsponsor

Stiptwerk Uitzendbureau

Sponsoren